ANKARA / MAMAK - Şehit Teğmen Ertuğrul Pilatin İlkokulu

YEDİDEN YETMİŞE OYUN HEP BİZİMLE ‘’GAME SEVEN TO SEVENTY WITH US ‘’Projesi başlıyor …

Projemiz çocuklarımızın hem zihinsel hem fiziksel açıdan oyun oynamaları çok önemlidir. Teknolojinin etrafımızı sardığı son dönemlerde çocuklarımı tablet, bilgisayar bağımlılığı yaşamaktadırlar.Hepimizin çocukluğunda oynadıkları kültürden gelen oyunlarımızın yerini dijital çağ aldığı  için artık sokaklarda bahçelerde geçmişten gelen oyunlarımız oynanmamaktadır.Hem   çocukları hem de aileleri oyuna katarak unutulmaya yüz tutmuş oyunlarımızı tekrar canlandırmayı ve çocukların sosyalleşmelerini sağlamayı amaçlıyoruz.Okul öncesi öğretmenimiz Neriman Turan ve öğrencileri bu projede yer alacaktır.Kendilerine başarılar dileriz.

13-04-2023

Yayın: 13.04.2023 - Güncelleme: 20.02.2024 13:04 - Görüntülenme: 106